Stawiski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stawiski
Stawiski Herb.svg
Lambang Stawiski
POL Stawiski map.svg
Lokasi Stawiski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stawiski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stawiski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.