Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stand Up Comedy Indonesia (SUCI) iku sawijining tetandhingan lawakan tunggal utawa stand up comedy sing dimeloni déning siji pelawak, wasis liwat asil saka pilihan ing kabèh tlatah Indonesia sing diatur déning Kompas Tv Béda karo Stand Up Comedy sing digiyarkeke déning Metro TV kanthi format hiburan show. Kompetisi iki minangka stand up comedy pisanan ing Indonesia, kanthi sesanti "Let's Make Laugh!".[1]

Referensi[besut | besut sumber]