Springerle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Springerle
Springerle with typical foot swabian Fuessle.jpg
Baked springerle, showing typical "foot".
JinisCookie
Panggonan asalGermany
Woworan pokokFlour, sugar, egg, anise
Buku masakan: Springerle  Médhia: Springerle

Springerle minangka salah sawijining olahan jinis biskuit Jerman kanthi desain embossed sing digawe kanthi meksa cetakan menyang adonan sing digulung lan ngidini kesan garing sadurunge dipanggang. Iki njaga detail pola permukaan. Nalika cetakan sejarah nuduhake manawa springerle dipanggang kanggo preinan agama lan acara sekuler sajrone taun, saiki umume digandhengake karo musim Natal . [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Darra Goldstein, ed. (Apr 2015). The Oxford Companion to Sugar and Sweets. Oxford University Press.