Sponsor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo perusahaan sing nuduhake sponsor tim NASCAR

Sponsor barang (utawa wong) yaiku tumindak ndhukung acara, kegiatan, wong, utawa organisasi kanthi finansial utawa liwat penyediaan produk utawa layanan. Individu utawa klompok sing menehi dhukungan, padha karo sing menehi pitulung, dikenal minangka sponsor .

Sponsor perusahaan otomotif ing olahraga berkuda