Kaoliang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Sorghum)
Sorghum.

Kaoliang, uga diarani sorghum, utawa jowar (Latin: Sorghum vulgare utawa Sorghum bicolor) iku panganan dhasar nomer lima sing wigati dhéwé ing dunya. Mliginé panganan iki dienggo ing Afrika Asia Kidul lan Amérika Tengah.

Sorghum mliginé awèt ing tlatah-tlatah sing garing.

Sorghum uga kanggo nggawé minuman-minuman keras.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.