Kaoliang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Sorghum)
Sorghum.

Kaoliang, uga diarani sorghum, utawa jowar (Latin: Sorghum vulgare utawa Sorghum bicolor) iku panganan dhasar nomer lima kang wigati dhéwé ing dunya. Mliginé panganan iki dienggo ing Afrika Asia Kidul lan Amérika Tengah.

Sorghum mligi awèt ing tlatah-tlatah kang garing.

Sorghum uga kanggo nggawé minuman-minuman keras.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.