Sophie Wilmès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wilmès ing 2020

Sophie Wilmès (Prancis: [sɔfi wilmɛs]; lair 15 Januari 1975; umur 47 taun) yaiku pulitikus Belgi sing ngejabat minangka Mantri Urusan Luar Negeri sawise 2020. Ia dadi Mahamantri Belgi saka 2019 nganti 2020. Minangka anggota Gerakan Reformis, ia dadi wadon kapisan sing megang jabatan kasebut.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]