Menyang kontèn

Sop mi sapi Lanzhou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Sup mie daging Lanzhou (兰州牛肉面) yaiku salah sawijining jinis olahan sup mie daging sapi . Panganan iki nduweni sejarah sing ekstensif, lan resepe beda-beda miturut wilayah amarga faktor budaya, kasedhiyan bahan, lan inovasi lokal.

Referensi[besut | besut sumber]