Solo Grand Mall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sala Grand Mall ya iku toko gedhé kang ana ing kutha Sala ,uga mal anyar kang ana ing kutha Sala sing dumunung ing dalan slamet riyadi.[1] Grand Mall iku papan panggonan dinggo tuku apa waé amarga ana ing kana akèh banget barang dodolan kang apik-apik uga murah kanggo sapa waé kang arep tuku.[2] Papan panggonan ingkang strategis ndadèkaké grand mall rame banget uga wes dadi hiburan masarakat Sala lan sakiteré.[2] Sala Grand Mall digawé saka 'PT. Sarana Griya Prasarana Bangun' sing mlaku kanggo babagan pengembangan properti ing kutha solo. Teks halaman.[3] Sala Gand Mall digawé nganggo konsèp one stop family entertainment and recreation amarga iku sapa ingsun kang mlebu ana ing kana kanthi betah banget lan ora pengen metu saka kana.[3] Sala Grand Mall bisa karan SGM dibangun ning lahan 12.080 m² lan duwure 7 lantai.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]