Solenodon Kuba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Solenodon Kuba iku salah sawiji saka rong spésies solenodon sing uripé ing pulo Kuba.