Solenodon Kuba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Solenodon Kuba

Solenodon Kuba iku salah sawiji saka rong spésies solenodon sing uripé ing Pulo Kuba.