Soft Tènes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Soft Tènes ya iku ulah raga permainan bola cilik sing mirip karo Tènes.

Réferènsi[besut | besut sumber]