Sneakers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A pair of black Converse canvas sneakers
Sepasang sneaker Converse

Sneakers (uga disebut kathok dowo, sepatu olahraga, sepatu tenis, sepatu olahraga, trobosan, sepatu olahraga, apartemen, sepatu mlaku, utawa balapan mlayu) sing shoes utamané dirancang kanggo aktivitas olahraga utawa wangun liya saka fisik ngleksanani nanging sing saiki uga bisa digunakake kanggo saben dinten nyandhang .