Skalbmierz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skalbmierz
POL Skalbmierz COA.svg
Lambang Skalbmierz
120px
Lokasi Skalbmierz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: 7,13 km²
Padunung: 1.326 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skalbmierz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Skalbmierz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 1.326 jiwa.