Skała

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Skała
Skała herb.jpg
Lambang Skała
120px
Lokasi Skała
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Malopolska
Jembar: 2,97 km²
Padunung: 3.702 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: KRA
Alamat
balé kutha:
Rynek 29
32-043 Skała
Situs wèb resmi: www.skala.pl
Pulitik
Walikutha: Robert Stanisław Jakubek

Skała iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.702 jiwa.