Sistem Takhtajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sistem Takhtajan iku sistem klasifikasi tetuwuhan sing dibabar déning Armen Takhtajan, ing sawetara vèrsi saka taun 1950an lan sabanjuré. Lumrahé sistem iki dibandhingaké karo Sistem Cronquist.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Takhtajan system at CSDL, Texas. Also at the Norton Brown Herbarium, Maryland (with an extensive listing of synonyms, both nomenclatural and taxonomic, for each name in the system): 1, 2, 3