Sistem Takhtajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sistem Takhtajan iku sistem klasifikasi tetanduran sing dibabar déning Armen Takhtajan, ing sawetara vèrsi saka taun 1950an lan sabanjuré. Lumrahé sistem iki dibandhingaké karo Sistem Cronquist.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Takhtajan system at CSDL, Texas. Also at the Norton Brown Herbarium, Maryland (with an extensive listing of synonyms, both nomenclatural and taxonomic, for each name in the system): 1, 2, 3