Sinau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sinau yaiku ngembangake dhiri dening pengalaman, kanthi duweni dhasar sanggupe awak nglakoni sinau marang guru.[1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)Tirtarahardja., Prof. Dr. Umar. Pengantar Pandidikan.ISBN 979-518-832-1. RINEKA CIPTA .Jakarta. (2008:51)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sinau&oldid=833832"