Sinau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sinau ya iku ngembangake dhiri déning pengalaman, kanthi duweni dhasar sanggupe awak nglakoni sinau marang guru.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Tirtarahardja., Prof. Dr. Umar. Pengantar Pandidikan.ISBN 979-518-832-1. RINEKA CIPTA .Jakarta. (2008:51)