Sinar (optis)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sinar (optis) ya iku berkas cahya sing cilik lan tinentu.

Réferènsi[besut | besut sumber]