Sinar (optis)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sinar (optis) ya iku berkas cahya sing cilik lan tinentu.

Réferènsi[besut | besut sumber]