Siemens Xelibri 8

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens Xelibri 8
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran91 x 56 x 23 mm (3.58 x 2.20 x 0.91 in)[1]
Bobot67 gram (2.36 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanCSTN, 4096 werna

101 x 80 pixels
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens Xelibri 8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91 x 56 x 23 mm déné boboté 67 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 290 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl iki salah siji saka sèri Siemens Xelibri kang khusus dirancang kanthi wujud aksésoris sandhangan kang bisa kanggo nampa télpon..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens Xelibri 8 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens Xelibri 8 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens