Siemens Xelibri 6

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens Xelibri 5
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran87 x 52 x 17 mm, 58 cc (3.43 x 2.05 x 0.67 in)[1]
Bobot74 gram (2.61 oz)
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanFSTN, 4096 werna

101 x 80 pixels, 5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens Xelibri 5 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 52 x 17 mm déné boboté 74 gram. Layaré FSTN, 4096 werna kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 390 jam nalika standby lan tahan 5 jam 40 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl iki salah siji saka sèri Siemens Xelibri kang khusus dirancang kanthi wujud aksésoris sandhangan kang bisa kanggo nampa télpon..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens Xelibri 5 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens Xelibri 5 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens