Siemens SK65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens SK65
MèrekSiemens
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran120 x 47 x 22 mm, 115 cc (4.72 x 1.85 x 0.87 in)[1]
Bobot144 gram (5.08 oz)
Panyimpenan64 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery (EBA-660)
PakatonanTFT, 65K werna

132 x 176 pixels, 4:3 ratio
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.2, infrared

Siemens SK65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 120 x 47 x 22 mm déné boboté 144 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Siemens SK65 dipekaki papan ketik QWERTY. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Chess master, Golf, Sea Battle. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri EBA-660 lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens SK65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens SK65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens