Siemens SF65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens SF65
MèrekSiemens
Ukuran91 x 44 x 23 mm, 86 cc (3.58 x 1.73 x 0.91 in)[1]
Bobot97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan20 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 660 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna

128 x 160 pixels
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens SF65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91 x 44 x 23 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens SF65 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 660 mAh lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens SF65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens SF65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens