Siemens S65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Siemens S65
MèrekSiemens
Ukuran109 x 48 x 18 mm, 85 cc (4.29 x 1.89 x 0.71 in)[1]
Bobot98 gram (3.46 oz)
Panyimpenan11 MB
Panyimpenan-copotRS-MMC, 32 MB included
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery (EBA-660)
PakatonanTFT, 65K werna
2,1 inchi, 32 x 42 mm, 13,7 cm2 (~26,1% screen-to-body ratio)
132 x 176 pixels, 9 lines, 4:3 ratio (~105 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.2, infrared

Siemens S65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 48 x 18 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens S65 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri EBA-660 lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens S65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-01-22.
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens S65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2018-01-22.

Cithakan:Punsèl Siemens