Siemens ME75

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens ME75
MèrekSiemens
Ukuran105 x 46 x 18 mm (4.13 x 1.81 x 0.71 in)[1]
Bobot95 gram (3.35 oz)
Panyimpenan10 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna

132 x 176 pixels, 4:3 ratio
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens ME75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 46 x 18 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens ME75 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens ME75 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens ME75 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens