Siemens M65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens M65
MèrekSiemens
Babar pisanan2004, Maret
Ukuran109 x 49 x 19 mm, 89 cc (4.29 x 1.93 x 0.75 in)[1]
Bobot104 gram (3.67 oz)
Panyimpenan11 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery (EBA-660)
PakatonanTFT, 65K werna

132 x 176 pixels, 9 lines, 4:3 ratio
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens M65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 19 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Turrican, Team Point Blank, Stack Attack Advanced. Siemens M65 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri EBA-660 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens M65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens M65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens