Siemens CX70 EMOTY

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens CX70 EMOTY
MèrekSiemens
Ukuran115 x 56 x 24 mm (4.53 x 2.20 x 0.94 in)[1]
Bobot116 gram (4.09 oz)
Panyimpenan9.5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna

132 x 176 pixels, 9 lines, 4:3 ratio
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens CX70 EMOTY ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 56 x 24 mm déné boboté 116 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens CX70 EMOTY dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens CX70 EMOTY - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens CX70 EMOTY Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens