Siemens CL55

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens CL55
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran83 x 41 x 22 mm (3.27 x 1.61 x 0.87 in)[1]
Bobot79 gram (2.79 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT, 65K werna

128 x 160 pixels
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens CL55 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 83 x 41 x 22 mm déné boboté 79 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti nalika standby lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Siemens CL55 ya iku Silver, Red, Blue..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens CL55 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens CL55 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens