Siemens CFX65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens CFX65
MèrekSiemens
Ukuran85 x 48 x 23 mm, 78 cc (3.35 x 1.89 x 0.91 in)[1]
Bobot88 gram (3.10 oz)
Panyimpenan4 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery (EBA-670)
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 160 pixels
Kaméra mburiVGA, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens CFX65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 48 x 23 mm déné boboté 88 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens CFX65 dipirantèni kodhak VGA lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh kanthi nomer sèri EBA-670 lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens CFX65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens CFX65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens