Siemens CF75

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens CF75
MèrekSiemens
Ukuran94 x 47 x 22 mm, 80 cc (3.70 x 1.85 x 0.87 in)[1]
Bobot91 gram (3.21 oz)
Panyimpenan10 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 160 pixels
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Siemens CF75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 47 x 22 mm déné boboté 91 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens CF75 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 2 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens CF75 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens CF75 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens