Siemens C28

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens C28
MèrekSiemens
Babar pisanan2000
Ukuran117 x 47 x 27 mm, 120 cc (4.61 x 1.85 x 1.06 in)[1]
Bobot135 gram (4.76 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 650 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

3 x 12 chars
Kaméra mburiNo
SwaraMonophonic ringtones, composer

Siemens C28 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 47 x 27 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 650 mAh lan bisa kanggo nganti 160 jam nalika standby lan tahan 300 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens C28 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens C28 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens