Siemens A60

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens A60
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran110 x 47 x 23 mm, 91 cc (4.33 x 1.85 x 0.91 in)[1]
Bobot85 gram (3.00 oz)
Panyimpenan550 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (EBA-510)
PakatonanCSTN, 4096 werna

101 x 80 pixels, 7 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens A60 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 47 x 23 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku StackAttack , Mosaic. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri EBA-510 lan bisa kanggo nganti 260 jam nalika standby lan tahan 2 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens A60 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens A60 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens