Siemens A52

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens A52
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran104 x 46 x 21 mm, 75 cc (4.09 x 1.81 x 0.83 in)[1]
Bobot84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (EBA-510)
PakatonanMonochrome graphic

101 x 64 pixels, 5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens A52 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 46 x 21 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku StackAttack, Balloon Shooter. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri EBA-510 lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens A52 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens A52 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens