Sheela Shanker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sheela Shanker iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1987. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong katurunan Éropah.

Uga delengen[besut | besut sumber]