Shahe fen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Shahe fen
HofanUpClose.jpg
A thin version of shahe fen served in broth
Jeneng liyanéHo fun, hofoen, hor fun, sar hor fun, kway teow, guotiao, da fen, guay tiew sen yai, kwetiau
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaShahe District
Woworan pokokRice
Buku masakan: Shahe fen  Médhia: Shahe fen
Shahe fen

Shahe fen utawa fen minangka jinis mi Cina wiyar sing digawe saka beras .

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné Shahe fen asring digoreng nganggo daging lan / utawa sayuran ing sajian sing diarani chao fen (炒粉; pinyin: chǎo fěn). Nalika chao fen minangka transliterasi basa Mandarin, chow fun saka basa Kanton (waca artikel utama babagan nyenengake daging sapi ) minangka jeneng sing asring diwenehake olahan ing restoran Cina ing Amerika Utara .

Rujukan[besut | besut sumber]