Shah Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha Shah Alam minangka ibukutha negara Bagian Negeri Selangor Darul Ehsan, Malaysia. Provinsi Shah Alam biyen dadi perkebunan klapa sawit sing dikenal kanthi sebutan Sungai Renggam. Sadurunge Malaysia merdeka, jeneng Shah Alam yaiku Batu Tiga.

Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah ing Shah Alam.

Pranala njaba[besut | besut sumber]