Setatsiyun Cibadak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Cibadak
'
Barkas:(7) Cibadak.JPG
Stasiun Cibadak
(Kredit: Muhammad Hanafi)
Letak
PropinsiJawa Barat
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaop I Jakarta
Kelas setasiun[1]
Dhuwuring stasiun+ 380 M
LayananKereta api Pangrango
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun Cibadak (CBD) ya iku sawijining stasiun kang mapan ing Cibadak, Cibadak, Sukabumi. Setatsiyun iki ana ing Daerah Operasi I Jakarta. Setatsiyun Cibadak diampiri KA Pangrango kang nglayani jurusan Bogor Paledang-Sukabumi.

Stasiun sadurungé:
Stasiun Parung Kuda
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Karang Tengah


  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.