Sepong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wedhok kang nindakake sepong marang pria (gambar kartun lan mung kanggo ilustrasi).

Sepong (Inggris: fellatio, fellation, blowjob) yaiku tumindak kanggo ngrangsang palanangan utawa kontol nalika cumbana. Sepong bisa awujud stimulasi palanangan nggunakake tutuk, lambe, lan ilat. Sepong dianggep tumindak erotis ing awake dhewe lan tumindak sing intim sacara fisik. Kanggo umume wong, tumindahk ki dilakoni sadurunge cumbana. Tumindak iki uga bisa ditindakake kanggo kepuasan seksual lanang tanpa sesambungan seksual sing diterusake nganti orgasme lan ejakulasi kanggo pria.