Senja dan Cinta yang Berdarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senja dan Cinta yang Berdarah iku kumpulan cerkak kang dianggit déning Seno Gumira Ajidarma.[1] Cerkak kang kaamot ana ing buku iki ya iku cerkak kang dibabar ana ing koran Kompas. Cerkak iki ditulis déning Seno awit taun 1978 nganti 2013.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Seno Gumira Ajidarma (2014). Senja dan Cinta yang Berdarah. Jakarta: Kompas Penerbit Buku. ISBN 978-979-709-851-3.