Semprot rambut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rong jinis spray rambut modern.

Semprotan rambut (uga laku rambut utawa spritz ) minangka produk rekmo kosmetik umum sing disemprotake menyang rambut kanggo nglindhungi kelembapan lan angin. Semprotan rambut biasane kalebu pirang-pirang komponen kanggo rambut uga propelan. [1]Semprotan rambut kalebu komponen ing ngisor iki: konsentrat, plastik, agen kilau, lan pewangi, uga propelan.

Semprotan rambut utawa semprotan minangka kosmetik umum sing disemprotake ing rambut supaya rambut tetep kondhisi. Semprotan iki bisa uga disebar ing kulit sirah kanthi pompa. [2]Sadurunge taun 1979, propelan sing paling populer ing hairsprays yaiku CFC . Amarga masalah lingkungan, dheweke diganti.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Hair Preparations". Ullmann’s Encyclopedia of Industrial Chemistry. Wiley-VCH. 2006. doi:10.1002/14356007.a12_571.pub2. ISBN 3527306730.
  2. "spray". haftrange. November 16, 2020. Diarsip saka sing asli ing |archive-url= requires |archive-date= (pitulung). Dibukak ing November 16, 2020.