Semanggi (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Semanggi ya iku panganan asal Kutha Surabaya.[1] Panganan abahan godhong sayur semanggi iki wujud kaya pecel.[2] Campuran godhong semanggi, gendhar pecel, krupuk karak, lan wuwuhan sambel kacang minangka ciri khas panganan iki. Regané udakara limang èwu rupiyah.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]