Selena (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Selena
Gambar:Selenathemovie.jpg
Poster layar jembar
Sutradara Gregory Nava
Produser Produser èksekutif:
Abraham. Quintanilla Jr.
Produser:
Moctesuma Esparza
Robert Katz
lan orang lain
Panulis Gregory Nava
Paraga Jennifer Lopez
Edward James Olmos
Constance Marie
Jon Seda
Lupe Ontiveros
Musik déning Dave Grusin
Sinematografi Edward Lachman
Panyunting Nancy Richardson
Distributor Warner Bros. Pictures
Tanggal rilis 21 Maret, 1997
Durasi 127 menit
Negara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Anggaran $20,000,000
Bathi reged 60,000,000

Selena iku film fiksi ilmiah taun 1997, Selena.

Cast[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selena_(film)&oldid=826960"