Selena (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Selena
Gambar:Selenathemovie.jpg
Poster layar jembar
Sutradhara Gregory Nava
Prodhuser Produser èksekutif:
Abraham. Quintanilla Jr.
Produser:
Moctesuma Esparza
Robert Katz
lan orang lain
Panulis Gregory Nava
Paraga Jennifer Lopez
Edward James Olmos
Constance Marie
Jon Seda
Lupe Ontiveros
Pamusik Dave Grusin
Sinématografi Edward Lachman
Pambesut Nancy Richardson
Dhistributhor Warner Bros. Pictures
Surya babaran
21 Maret, 1997
Wektu main
127 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $20,000,000
Kalarisan 60,000,000

Selena iku film fiksi ilmiah taun 1997, Selena.

Cast[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selena_(film)&oldid=826960"