Sekretariat Kabinet Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sekretariat Kabinet (dicekak Setkab) iku lembaga pamaréntah sing dumunung ing sangisoré lan tanggung jawab marang Présidhèn lan duwé tugas mènèhi panyengkuyung staf lan pelayanan administrasi marang Présidhèn minangka Kepala Pamaréntahan sajeroning ngayahi kakuwasan pamaréntahan nagara.

Sekretariat Kabinet dipimpindéning Sekretaris Kabinet sing wektu iki diwengku déning Sudi Silalahi.

Pratélan sekretaris kabinèt[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]