Menyang kontèn

Sega babi cacah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Minced pork rice
Minced pork rice with other common Taiwan dishes
Panggonan asalTaiwan
Tlatah utawa prajaTaiwan
Woworan pokokground pork, rice
Buku masakan: Minced pork rice  Médhia: Minced pork rice
Nasi daging babi sing dienggo dienggo nganggo acar

Nasi daging babi panggang (utawa lo bah png, Chinese ) yaiku salah sawijining olahan segala sing umume katon ing saindenging Taiwan lan Fujian Kidul . [1] Rasane bisa beda-beda saka siji wilayah menyang wilayah liyane, nanging bahan dhasaré tetep padha: daging babi sing diasinake lan direbus ing kecap sing disajekake ing ndhuwur beras kukus. Yaiku jinis panganan gaifan .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Phillips, Carolyn. All Under Heaven: Recipes from the 35 Cuisines of China. Page 208. Ten Speed Press. Kindle Edition.