Sedimentasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalinedan utawa sédimèntasi

Sédimèntasi ya iku prosès ngendhapé material sing digawa déning banyu, angin, ès, utawa gletser ing cekungan. Bisa uga diarani banyu mili utawa kali sing kalinedan.