Menyang kontèn

Sauerbraten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sauerbraten
Sauerbraten served with Kartoffelklöße (potato dumplings)
Jinismeat course
Ajanganmain course
Panggonan asalGermany
Tlatah utawa prajathroughout Germany and German-speaking regions.
Woworan pokokmeat (usually beef, veal, venison or horse), marinated in wine and/or vinegar, vegetables, and spices
Buku masakan: Sauerbraten  Médhia: Sauerbraten

Sauerbraten minangka olah-olahan Jerman. iki digunakake ing marinade, lan gawan sing ditawakake Sauerbraten, beda-beda ing saindenging wilayah. Varian sajian khas kalebu saka Franconia, Thuringia, Rhineland, Saarland, Silesia, lan Swabia . [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sheraton 1965, p. 147.