Sastrawan Jawa Modern

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sejatiné ora ana sebutan kang katujokaké kanggo para penulis carita rekan kang nulis Sastra Jawa Modern. Nanging yèn ndeleng lagak-laguné, sastrawan éra pungkasan penjajahan Walanda nganti saiki, sastrawan Jawa asring kapisah dadi telung jaman: