Sasraningrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sasraningrat bisa ngrujuk marang :

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Ratna,, Saktimulya, Sri. Naskah-naskah skriptorium Pakualaman : periode Paku Alam II, 1830-1858 (ed. Cetakan pertama, Desember 2016). Jakarta. ISBN 602424228X. OCLC 970396271. 


Disambig variants icon.svg
Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.