Santo pangreksa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Santo pangreksa iku santo sing kaanggep minangka perantara ing swarga saka sawijining èntitas. Èntitas iki bisa awujud bangsa, papan, profési, aktivitas, kelas, wangsa, marga, kulawarga utawa wong. Santo pangreksa iku bagéyan saka agama Kristen, utamané Katulik lan sawetara dénominasi liyané kayata Ortodoks.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Santo_pangreksa&oldid=1029239"