Sang Hyang Widi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sang Hyang Widi iku asmané sang Gusti Pangéran miturut agama Hindhu. Nanging asma iki uga dienggo ing tetembangan Jawa, uga déning priyayi Muslim.