Salsa roja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Enchilada karo salsa roja

Salsa roja (Cithakan:Literal translation ) minangka salah sawijining olahan jinis saos abang pedhes ing masakan Meksiko. Iki digawe saka jitomate (tomat abang), lemah karo bawang, bawang putih, chili, uyah lan mrico secukupe.