Salam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manéka pocapan salam nang sapérangan basa

Salam yaiku polah manungsa marang manungsa liyané kanggo nudhuhaké kawigatèn marang dhewèkké kanggo miwiti sesambungan. Salam bisa dilakokaké karo pocapan lan uga tindakan.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]