Saint Louis, Seychelles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Distrik Saint Louis ing Pulo Mahé, Seychelles

Saint Louis iku sawijining tlatah distrik administratif Seychelles, kang dumunung ing Pulo Mahé.